Dina Cintin

Jeg er uddannet læge fra Københavns universitet (1988) og er speciallæge i både børne- og ungdomspsykiatri og intern medicin. Jeg har været afsnitsledende overlæge i mange år ved børne- og ungdomspsykiatrisk afdeling i Hillerød.

Som leder har jeg haft særligt fokus på samarbejde, uddannelse og forskning. Afdelingen i Hillerød har gennemgået en betydelig udvikling og omstrukturering, hvor involvering af forældrene og det familieterapeutiske arbejde har fået fokus, herunder udvikling af et gruppe- og familieterapeutisk team.

Jeg har været klinisk lektor på Københavns universitet og understøttet og deltaget ved uddannelse af speciallæger og specialpsykologer – derudover også undervist i mange andre sammenhæng – f.eks. sygeplejersker, sundhedsplejersker og praktiserende læger.

Jeg er specialist i psykoterapi, er familieterapeut og supervisor. Jeg praktiserer inden for rammen af oplevelsesorienteret – narrativ og psykodynamisk forståelse og tilbyder terapeutiske forløb til børn, unge og voksne.

Mit speciale

Klinisk har jeg en bred uddannelse og har en særlig interesse og erfaring med belastningstilstande, stress, depression og angst, ADHD, autisme, OCD og Tourettes syndrom samt tilknytnings- og personlighedsforstyrrelser.

Jeg lægger stor vægt på involvering af og samarbejde med familien – med stor fleksibilitet ift. familiens egne ønsker og behov.

Undersøgelsesresultater, behandlingstiltag og anbefalinger formidles gerne videre til relevante samarbejdspartnere som skolepsykologer, sagsbehandler, skole-og fritidsinstitutioner, i den hensigt at etablere de bedst mulige betingelser for barnets trivsel og udvikling.

I børneterapi-klinikken arbejdes altid ud fra gældende kliniske retningslinjer.

Kontakt

Telefon

42 60 20 81

Adresse

Helsebakken 11A, 2900 Hellerup

CVR

25 37 73 46